İş Başvuru Sistemimiz

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR:

• Yapacağınız iş başvurusu genel nitelikte bir başvuru olup,  Kurumumuz herhangi bir taahhütte bulunmuş sayılmamaktadır.
  • Aday öğretmenlerin başvurularının değerlendirilebilmesi için MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı öğretmenlik alanları, atama ve ders okutma esasları ile belirlenen niteliklere sahip olması zorunludur.
  • İngilizce Öğretmenliği aday başvurularında geçerliliği bulunan İngilizce dil sınav sonucu talep edilmektedir.
  • Ankara ve İzmir Liselerimizde matematik, fizik, kimya ve biyoloji dersleri %100 İngilizce anlatıldığı için geçerliliği bulunan İngilizce dil sınav sonucu talep edilmektedir.
  • Niteliklerinize uygun boş bir pozisyon olması durumunda İnsan Kaynakları Müdürlüğümüz sizinle iletişime geçecektir.
  • Özgeçmişte belirtilen bilgilerinin doğruluğundan başvuru sahibi sorumludur.
  • Tüm başvurular yaş, cinsiyet, din, ırk, engel ve medeni durumdan bağımsız olarak ve kişisel verilerin korunması ve gizlilik esaslarına bağlı kalınarak değerlendirilmeye alınmaktadır.
  • ODTÜ GVO’nun önceliği, öğrencilerinin güvenliğinin ve esenliğinin sağlandığı ortamlarda eğitim sağlamaktır. Gerçekleştireceğiniz başvuru ile, işe alım sürecinde ve sonrasında Etik Kurallara(CIS), Birleşmiş Milletlerin Çocuk Hakları Sözleşmesine, Council of International Schools (CIS) Çocuk Koruma standartlarına ve ODTÜ GV Okulları Çocuk Koruma Politikasına eksiksiz uyum sağlayacağınızı ve çocuk korumayı tehdit edebilecek herhangi bir suç işlemediğinizi ve bu tür bir suçlamaya maruz kalmadığınızı beyan ve kabul etmiş olursunuz.
  • ODTÜ Geliştirme Vakfı Eğitim Hizmetleri A.Ş. olarak faaliyetlerimizi 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun bir şekilde yürütmekteyiz. Bu nedenle yapacağınız iş başvurusu, başvuru/son güncelleme tarihinizden itibaren 2 yıl süreyle veritabanımızda saklanmaktadır. Başvurunuzun aktifliğini kaybetmemesi için lütfen gerekli güncellemeleri yapınız.

Başvurunuzla ilgili tüm sorularınız için aşağıdaki iletişim adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

İnsan Kaynakları Müdürlüğü

Tel: (312) 210 11 81

İk@odtugvo.k12.tr

Başvuru sistemiyle ilgili teknik sorularınız için aşağıdaki iletişim numarasından yardım isteyebilirsiniz.

Tel: (312) 210 11 82 / 166