İşe Alım Sürecimiz

İşe alım ve yerleştirme uygulamamızın amacı, ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları bünyesinde oluşan açık pozisyonlara kurumun vizyon, misyon, strateji ve değerlerine en uygun adayları yerleştirmek ve bu sayede mevcut başarımızı sürdürmek ve daha yükseğe taşımaktır.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Okullarına sadece "İş Başvuru Sistemi"nden yapılan başvurular kabul edilmektedir. Bünyemizin akademik ve idari kadrolarında oluşan açık pozisyonları "Güncel İş İlanları" sekmesinden takip edebilir ya da ileride oluşabilecek ihtiyaçlarımız için "İş Başvuru Formu" doldurup genel başvuru  yapabilirsiniz.

Başvurular, insan kaynakları uzmanlarımız tarafından her bir görev için ayrı ayrı belirlenmiş olan iş gereklilikleri dikkate alınarak değerlendirilmekte ve ön koşullarımızı taşıyan adayların başvuruları, ilgili açık pozisyonlar için değerlendirmeye alınmaktadır. İşe alım sürecimiz pozisyonun özelliklerine göre; sınav, yetkinlik bazlı mülakat, örnek ders anlatımı, referans kontrolü gibi aşamalardan oluşmaktadır.