Öğrenci Alımı

ÖĞRENCİ ALIMI

2022- 2023 Eğitim - Öğretim yılında yılında ilkokulumuzun 1., 2., 3. ve 4. sınıflarına değerlendirme / sınav yapılarak kontenjan dahilinde öğrenci alımı yapılacaktır.

Başvurular;

• Başvurunuzu www.odtugvo.k12.tr web sitesinden online başvuru sistemi (kayıt butonu)  üzerinden yapmanız gerekmektedir.
  • Aday öğrenciler ile birlikte gerçekleştirilecek 1. Sınıflar için “Aday Öğrenci Tanıma” Etkinliği, 2. 3. ve 4. Sınıflar için değerlendirme sınavı sonucunda kontenjan dahilinde kayıt hakkı verilecektir.
  • Online başvurunuz sonrasında gerçekleştirilecek olan etkinlik ve kayıt süreci ile ilgili bilgilendirme için iletişime geçilecektir.
  • Başvuru formunu dolduran aday velilerimize, değerlendirme / sınav saati, e-posta veya telefon mesajı ile iletilecektir.

Saygılarımızla,

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR İLKOKULU

ODTÜ GVO İZMİR OKULLARI: Güzelbahçe Yelki Mevki 2482. Sokak No:2 Güzelbahçe/İZMİR

0 850 532 1989 / info@odtugvo.k12.tr