Destek Hizmetleri

Güvenlik Hizmetleri

Okulumuzun 24 saat boyunca güvenliği, özel güvenlik birimi tarafından sağlamaktadır.

Sağlık Hizmetleri

Öğrencilerimizin sağlık sorunlarına anında müdahale edilmesi, gerekli önlemlerin alınması amacıyla Okulumuz'da hafta içi her gün saat 08.30-17.00 arasında hizmet veren Sağlık Servisi'miz bulunmaktadır.

Rahatsızlığı olan öğrencilerimiz ilaç takibi, okul hemşiremiz tarafından yürütülmektedir. Hemşiremiz acil durumlarda velilerimizle irtibata geçerek kendilerine gerekli bilgileri iletmekte ve onları yönlendirmektedir. Her ay yayınlanan sağlık bültenimizle de velilerimiz sağlık konuları hakkında bilgilendirilmektedir.

Servis Hizmetleri

Öğrenci servis hizmetleri, Okul Aile Birliği ile özel taşımacılık şirketi arasında yapılan yıllık sözleşmeler çerçevesinde, Okul Aile Birliği'nin ve Okulumuzun sıkı gözetimi altında ve yoğun işbirliği içinde titizlikle yürütülmektedir.

Okulumuzda, öğrencilerimizin servisle ulaşımı, bu araçlara ayrılmış özel alanlardan, öğretmenlerimiz ve güvenlik görevlilerimizin denetiminde sağlanmaktadır. Öğrenci servislerimizde sürücü dışında öğrencilere yardımcı olan bir görevli de bulunmaktadır.

Yorulmaz Tur Tel:             0258 212 2047

Yemek Hizmetleri

Okullarımızda yemek hizmetleri, sağlık ve dengeli beslenme koşullarına, öğrencilerimizin yaş ve gelişim düzeylerine uygun bir şekilde düzenlenmektedir.

Aylık yemek listeleri, diyetisyen tarafından hazırlanmakta ve komisyon tarafından incelenmektedir. Öneriler doğrultusunda gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra listeler kesinleşmekte ve velilerimize internet sayfamızdan duyurulmaktadır.

Yemeklerimiz, Okulumuz yemekhanesindeki mutfakta pişirilmektedir. Öğrencilerimiz yemeklerini kendilerine ayrılmış yemekhanede öğretmenleri eşliğinde yemektedirler. Okulumuzda kantin bulunmamaktadır.

SOFRA A.Ş.: 3773672 / 05303561406

E-Posta: serafettin.atas@sofragrup.com

Sofragrup ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr