Dans Kulübü

Dans kulübümüz; ritm ve müziğin eşliğinde hareket etmek, kendini ifade etmenin bir yoludur yaklaşımıyla bir çok dans türünü içeren bir çalışma programı uygulanmaktadır. Gençlerin kişisel gelişimde ön plana çıkan, denge, koordinasyon, vücut kompoziyonlarından oluşan temel düzeyde bir çok çalışma müzik ile desteklenerek öğrencilerimize kendilerini ifade etme fırsatı yaratır. Yıl içinde yapılacak bireysel ya da grup çalışmaları koreografiler ile desteklenerek  törenlerimizde ve yıl sonu gösterilerinde yer almaktadır. Konusunda uzman eğitmenler eşliğinde bir çok farklı dans türünü deneyimlemek isteyen tüm öğrencilerimiz kulübümüze davetlidir.