Öğrenci Alımı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL LİSESİ

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı Lise Hazırlık ve 9. Sınıf Kayıtları

Aday ön kayıt başvuruları, 16 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak 19 Temmuz 2020 saat 17.00’da sona erecektir. Ön kayıtlar www.odtugvo.k12.tr’deki online başvuru sistemi (kayıt butonu) üzerinden yapılacaktır.  Belirtilen tarih ve saaten sonra sistem kapatılacak başvuru alınmayacaktır.

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI LİSE TANITIM SUNUMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

KAYIT BİLGİLENDİRME VE ÜCRETLER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

YÜZDELİK DİLİME GÖRE ÖN KAYIT BAŞVURU KOŞULLARI:

LGS Sınavı sonucunda ilk %10.00’lik dilime giren öğrenciler ön kayıt başvurusu yapabileceklerdir. Başvuranlar en yüksekten başlayarak sıralanacak, kontenjan dahilinde okulumuza kayıt hakkı kazanacaklardır.

YÜZDELİK DİLİMİNE GÖRE BURSLULUK KOŞULLARI:

%1’lik dilime girmiş olan ilk 15 öğrenciye eğitim bursu verilecektir.  Burs oranları aşağıdaki gibidir:  okulumuza yapılan başvuru sıralamasında,

• 1. – 7.sıradaki öğrenciye   % 90
  • 8. – 15.sıradaki öğrenciye % 80 burs verilecektir.

• Kayıt hakkı kazananların iletişim için öncelikle e-posta adreslerine 20 Temmuz 2020 saat 11.00’a kadar kayıtlar ile ilgili bilgilendirme iletilecektir. Kayıt işlemleri 20 - 21 Temmuz tarihleri arasında 09.30 - 15.30 saatleri arasında yapılacaktır.  Verilen süre içerisinde kayıt yaptırmayanlar haklarını kaybedeceklerdir. İhtiyaç olması halinde yedek liste 22 Temmuz 2020’da velilerin iletişim için öncelikli e-posta adresilerine iletilecektir.

** Hazırlık atlama (İngilizce ve Türkçe Yeterlilik) sınavımız 19 - 20 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılacaktır. Kayıt yaptıran tüm öğrencilerin bu sınava girmeleri beklenmektedir. Sınavda başarılı olan öğrenciler 9. sınıfta okuma hakkı kazanacaklardır. Veli dilekçesi ile öğrenci bu sınava katılmayabilir. Bu durumda öğrenci Hazırlık sınıfına devam edecektir.

*** KVK gereği kayıt hakkı kazananların isim listesi yayınlanmayacak velilerin iletişim için öncelikli e-posta

adresleri üzerinden bilgilendirme yapılacaktır. Kayıt hakkı verilmeyen öğrencilere herhangi bir

bildirim iletilmeyecektir.