Bilgisayar Laboratuvarları

Okullarımızda bilgisayar destekli eğitim yapılmakta ve bilgisayar eğitimi için derslikler bulunmaktadır. Bu dersliklerde öğrencilerimizin, son teknoloji ile iç içe olmaları sağlanmaktadır. Bilgisayar Laboratuvarlarımızda her bir bilgisayar, işletim sistemleri ile kelime işlem, tablolama, sunum - çizim ve veri tabanı yazılımlarını içermektedir. Ayrıca akıllı tahta, tarayıcı ve yazıcılarla laboratuvarlarımız desteklenmektedir.

Okulumuzdaki tüm bilgisayarların ağ/donanım ve yazılım gereksinimlerinin saptanması, edinilmesi, kullanıma açılması, donanım ve yazılım bakım işletiminin yapılması, kullanım desteğinin verilmesi faaliyetleri Bilgi İşlem Merkezi tarafından yürütülmektedir.

Tüm sınıflarımızda bilgisayar, projeksiyon paneli ve duvar perdesi yer almaktadır.