Ulaşım Hizmetleri - Taşıt Pulu

Öğrencilerimizi okula kendi araçlarıyla getiren velilerimizin, kampus içine girebilmeleri için

Taşıt Pulu almaları gerekmektedir.

ODTÜ tarafından Okulumuzun giriş ve çıkış kapısı olarak A-7 kapısı (YÖK Yolu üzeri - Bilkent) belirlenmiştir.

ODTÜ KAMPÜSÜ kullanım koşulları ve trafik kuralları ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.ihm.odtu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kolej A7 Taşıt Pulu

• Velilerimiz yanlızca Bilkent A7 kapısından giriş - çıkış yapabilirler.
  • Kolej A7 taşıt pulu bulunan araçlar A-1 / A-4 kapılarından (Eskişehir Yolu üzeri / 100. Yıl) giriş ve çıkış yapmamaları gerekmektedir. Yapanların taşıt pulları iptal edilmektedir.
  • Okulumuz C blok Giriş Kat Sticker Ofisinden her öğrenci için 1. Taşıt pulu 500 TL, 2.Taşıt pulu talepleri için ücret (1.000 TL) ödemektedirler.(2 Araç toplamı 1.500 TL’dir.
  • Velilerimizin Kolej A7 taşıt pulu,araç değişikliği yapmaları durumunda saydemir@odtugvo.k12.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir.
  • Eski araç pulunuzu süre uzatımı için her yıl eylül ayında bilgilendirme e-postası gönderilecek süre uzatımı için ücret yatırıldıktan sonra ödeme dekontu e-posta ile saydemir@odtugvo.k12.tr  adresine gönderilecektir.
  • İlk Defa Araç Pulu alacak velilerimiz aşağıdaki linkteki formu doldurmaları gerekmektedir.
    Yeni Başvuru Formu
  • Kolej A7 taşıt pulu, öğrencimiz okuldan ayrılıncaya kadar geçerlidir.
  • Kolej A7 taşıt pulunun kaybolması durumunda dilekçe yazarak Sticker Ofisine müracaat edilmelidir. Alınacak yeni taşıt pulu ücreti 500 TL dir.

A4 Taşıt Pulu

• ODTÜ İç Hizmetler Müdürlüğünden temin edilmekte ve ücreti Üniversite tarafından belirlenmektedir.
  • Velilerimiz temin ettikleri bu taşıt pulu ile 100.Yıl - Balgat A4 ve Eskişehir Yolu kapısından giriş - çıkış yapabilirler.

• A4 taşıt pulu, bir eğitim - öğretim yılı süresince geçerlidir.
  • Velilerimizin her yıl Eylül ayında ücreti karşılığında taşıt pullarını ODTÜ İç Hizmetler Müdürlüğüne başvurarak yenilemeleri gerekmektedir.
  • Velilerimizin araç değişikliği yapmaları durumunda, eski taşıt pullarını iade etmeleri ve yenisini almaları gerekmektedir.

ODTÜ İç Hizmetler Müdürlüğü: 210 34 56