ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN ANADOLU LİSESİ

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı 9. Sınıf Kayıtları

Aday ön kayıt başvuruları, LGS sonuçlarının açıklandığı gün web sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir. Ön kayıtlar  www.odtugvo.k12.tr’deki online başvuru sistemi (kayıt butonu) üzerinden yapılacaktır.

Türkiye Geneli Yüzdelik Dilimine Göre Ön Kayıt Başvuru Koşulları:

LGS sonucunda Türkiye genelinde ilk %1.55’lik dilime giren öğrenciler bursluluk için ön kayıt başvurusu yapabileceklerdir. Başvuranlar en yüksekten başlayarak sıralanacak, kontenjan dahilinde okulumuza % 90 – 80 – 70 oranında burslu olarak kayıt hakkı kazanacaklardır.

LGS sonucunda Türkiye genelinde ilk %13.00’lık dilime giren öğrenciler ön kayıt başvurusu yapabileceklerdir. Başvuranlar en yüksekten başlayarak sıralanacak, kontenjan dahilinde okulumuza ücretli olarak kayıt hakkı kazanacaklardır.

Ara Sınıf Kabul Şartları

Aday ön kayıt başvuruları web sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Ön kayıtlar www.odtugvo.k12.tr’deki online başvuru sistemi (kayıt butonu) üzerinden yapılacaktır.

Ara sınıflara alımlar, öğretim programları kazanımları dikkate alınarak yapılacak sınavlarda (Temel Bilimler Yeterlilik ve İngilizce Yeterlilik) başarılı olanların puan üstünlüğüne göre kontenjan dahilinde yapılmaktadır.

Ara sınıf alım sınavları uygulama takvimi web sayfamızdan duyurulmaktadır.