ANA SINIFI ÖĞRENCİ ALIM DUYURUSU

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin Okulları tanıtım günü 9 Şubat Cumartesi günü 10.30’da konferans salonumuzda gerçekleştirilecektir.

• 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim yılında  01 Ocak 2014 - 31 Aralık 2014  tarihleri arasında doğan aday öğrencilerin  ana sınıfına başvuruları kabul edilecektir.
  • *Ekim, Kasım, Aralık 2013 doğumlu aday öğrenciler ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporunu almak koşuluyla ana sınıfına başvuruda bulunabilirler.

Başvurular;

• Online Başvuru Sistemi üzerinden 20 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 16.00’da sona erecektir. Bu tarihten sonra sistem kapanacak ve başvuru yapılamayacaktır. Online başvuru haricinde başvuru alınmayacaktır.
  • Başvurunuzu www.odtugvo.k12.tr web sitesinin sağ üst köşesinde bulunan + KAYIT ikonuna tıklayarak online yapmanız ve aday öğrenciler ile birlikte 23 Şubat 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan "Haydi Tanışalım" etkinliği için randevu almanız gerekmektedir. Etkinliğe katılım ücreti 100 TL olup sistem üzerinden kredi kartı ile ödeme yapılacaktır.
  • Tüm adaylarımızın planlanan etkinliğe katılımı zorunludur.

Kayıt hakkı kazanan adayların kontenjanımızdan fazla olması durumunda noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirilecektir.

Başvurunuzu yapmadan önce aşağıdaki yaş çizelgesini inceleyerek başvuru yapmanız önemlidir. Aday öğrenciler, başvuru yapılan sınıf düzeyinde değerlendirilmektedir.

2019 - 2020 Ana Sınıfı Yaş Çizelgesi için lütfen tıklayınız.

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKOKULU

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı 1. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin İlkokulu 1.sınıfa dışarıdan başvurular kontenjan doğrultusunda kabul edilir.

Başvurular;

• Online Başvuru Sistemi üzerinden 06 Mart 2019 Çarşamba günü saat 16.00’da sona erecektir. Bu tarihten sonra sistem kapanacak ve başvuru yapılamayacaktır. Online başvuru haricinde başvuru alınmayacaktır.
  • Başvurunuzu www.odtugvo.k12.tr web sitesinin sağ üst köşesinde bulunan + KAYIT ikonuna tıklayarak online yapmanız ve aday öğrenciler ile birlikte 9 Mart 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan "Haydi Tanışalım" etkinliği için randevu almanız gerekmektedir. Etkinliğe katılım ücreti 100 TL olup sistem üzerinden kredi kartı ile ödeme yapılacaktır.

2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı 2 ve 3. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin İlkokulu 2 ve 3.sınıfa dışarıdan başvurular kontenjan doğrultusunda kabul edilir.

Başvurular;

• Online Başvuru Sistemi üzerinden 20 Mart 2019 Çarşamba günü saat 16.00’da sona erecektir. Bu tarihten sonra sistem kapanacak ve başvuru yapılamayacaktır. Online başvuru haricinde başvuru alınmayacaktır.
  • Başvurunuzu www.odtugvo.k12.tr web sitesinin sağ üst köşesinde bulunan + KAYIT ikonuna tıklayarak online yapmanız ve aday öğrenciler ile birlikte 23 Mart 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan alım görüşmeleri için randevu almanız gerekmektedir. Etkinliğe katılım ücreti 100 TL olup sistem üzerinden kredi kartı ile ödeme yapılacaktır.

2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı 4. Sınıf Aday Öğrencilerin Kabulü

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Mersin İlkokulu 4.sınıfa öğrenci alımı, uygulanan alım sınavı sonucuna göre başarılı olan adaylar kontenjan doğrultusunda yapılır.

Öğrenci Alım Sınavı iki ayrı oturumda gerçekleştirilecektir. İlk oturum 3. sınıf 1. dönem Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Hayat Bilgisi ders kazanımlarını, ikinci oturum İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde çoktan seçmeli sorulardan oluşur.

Öğrencilerin her iki oturumdaki sınavlara katılımları zorunludur.

Öğrenci Alım Sınavı, 23 Mart 2019 Cumartesi günü yapılacaktır.

20 Mart 2019 Çarşamba günü saat 16.00’da başvuru alımı sona erecektir. Bu tarihten sonra sistem kapanacak ve başvuru yapılamayacaktır.

Web sitemizin sağ üst köşesinde bulunan + KAYIT ikonunu tıklayarak ya da aşağıdaki online başvuru linkine tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Sınav katılım ücreti 100 TL olup sistem üzerinden kredi kartı ile ödeme yapılacaktır. Başvurunuz onaylandıktan sonra velinin  e - posta adresine gönderilecek olan "Sınav Giriş Belgesi"ni yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.