Kayıt Kabul

ANA SINIF KAYIT KABUL ŞARTLARI

Ana sınıflarına öğrenci kayıtları, okul yönetiminin oluşturacağı komisyon tarafından, yaş grubu gelişim özellikleri dikkate alınarak yapılacak görüşme sonucuna göre alınır.

Okulumuza ön kayıt başvuruları belirlenen tarih aralıklarında, okulumuzun web sitesinin sol üst köşesinde bulunan + KAYIT ikonunu tıklayarak “Online Başvuru Formu” nun doldurulması ile gerçekleştirilmektedir.

Birinci sınıfa öğrenci kayıtları, aynı kurucuya ait ana sınıfını bitiren öğrenci velilerinin istemeleri halinde, sonraki yılın ücret ilanı yapıldıktan sonra doğrudan yapılır. Kontenjanın dolmaması durumunda, okul yönetiminin oluşturacağı komisyon tarafından yapılacak görüşmenin sonucunda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kontenjandan fazla olması halinde noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre öğrenci alımı yapılır.