Kayseri Okulları

JMUN

JMUN (Junior Model of United Nations-Birleşmiş Milletler Teşkilatı Modeli), ortaokul öğrencilerinin Birleşmiş Milletlere üye ülkeleri ilgilendiren konular hakkında tartıştıkları, çözüm ürettikleri aynı zamanda Birleşmiş Milletlerin işleyişini öğrendikleri bir çalışmadır. Konferansa katılan okulların öğrencileri, her biri bir BM üyesi ülkeyi temsil etmektedir, okullar için belirlenen ülkelerin görüşleri çerçevesinde BM komitelerindeki çalışmaların ve BM Genel Kurulunun simülasyonu gerçekleştirilir. Birleşmiş Milletlerin resmi tarzına sadık kalınarak yürütülen çalışma sayesinde katılımcılar, parlamento usulüne göre müzakere ve münazara yöntemini öğrenirler.
Okulumuz öğrencilerinden Elif CANSEVER, Lavin MENEFŞE ve Esma KOÇAK; Koç Okullarının ev sahipliğini yaptığı “Achieving Sustainability in the era of Globalization” konulu JMUN konferansına 25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında ‘Dominik Cumhuriyeti’ delegesi olarak katılım göstermektedirler. Okulumuzu temsil edecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr