English Night

English Night'19 was held with great enthusiasm. Kindergarten,1st grade and 2nd grade students showed us their performance of "Pinocchio". 4th graders performed "Alice in Wonderland" play and 3rd graders joined them singing "M is for Me" song. 5th and 8th graders showed us their performance of "Matilda-The School". 9th graders performed "Stone Soup" play. 6th and 7th grade students were on the stage for taking us to the past with "Grease-Summer Nights". English Night'19 öğrencilerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Ana Sınıfı, 1. Sınıf ve 2. Sınıf öğrencileri "Pinocchio" şarkısını söyleyerek dans ettiler. 4. Sınıf öğrencileri "Alice in Wonderland" oyununu başarıyla sahnelerken 3. Sınıf öğrencileri "M is for Me" şarkılarıyla oyuna büyük katkı sağladılar. 5. ve 8. Sınıf öğrenciler Matilda müzikalinden bir kesit sergilediler. 9. Sınıf öğrencilerimiz paylaşmanın önemini anlatan "Stone Soup" oyununu sahnelediler. 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimiz "Grease-Summer Nights" şarkıları ile bizi geçmişe götürdüler.