29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

Cumhuriyetimizin 95.yılı okulumuz tören alanında büyük bir coşku ile kutlandı. Bando takımımızın okul girişindeki karşılamasıyla başlayan programımızda, 5. sınıf öğrencilerimizden Lavin MENEFŞE, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Kaya DOĞAN günün anlamı ile ilgili konuşmalarını yaptılar. 2. Sınıf öğrencilerimiz “Cumhuriyet Güneşi” adlı şiiri okudular. 6.Sınıf öğrencilerimizin “Yaşamak İçin Cumhuriyet” adlı gösterileriyle; 3, 4 ve 5.sınıf öğrencilerimizin koro şarkılarıyla törenimiz sona erdi… 95 yıldır ışığıyla aydınlandığımız Cumhuriyet yolunda sonsuza dek yürümenin inancı ve sevinciyle laik ve demokratik anlayıştan taviz vermeden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda hızla ilerleyecek ve Atamızın çizdiği aydınlık yolda yürümekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.