CUMHURİYETİMİZİN 95. YAŞINDA OKULUMUZUN 20. YIL KUTLAMASI

Cumhuriyetimizin 95. yılında; 20 yıldır Atamızın emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza taşıyacak yüzlerce yürek, 20 yıldır ilke ve anlayışından taviz vermeden çağdaş ve yenilikçi nesiller yetiştiren yüzlerce eğitim lideri, 20 yıldır laik ve demokratik anlayışla çizgisinden ödün vermeyen eğitim anlayışıyla yoluna devam eden yenilik öncüsü bir okul… ODTÜ Kayseri Koleji olarak açılışımızın 20.yılını ve Cumhuriyetimizin 95. yılını kutlamak üzere veli, öğretmen, öğrenci ve değerli konuklarımızla “Cumhuriyet Balosu”nda bir araya geldik. Bando takımının “Marşlar Gösterisi”yle başlayan programımız, okulumuzda bu yıl 20.yılını dolduran öğretmenimiz Gülçin ÖZDEMİR ve 10 yıldır görev yapan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Turgut TÜRKER’e plaketlerinin Okul Müdürümüz Kemal NAKİPOĞLU tarafından verilmesi ile devam etti. “Zeybek Gösterisi”nin ardından öğretmen ve öğrencilerimizin yaptığı “Vals” bu sene de büyük beğeni topladı. “Elif TECER ve Orkestrası”nın coşkulu şarkılarının ardından İzmir Marşı eşliğinde 20. yıl pastamız kesildi. Cumhuriyetin sonsuzluğunu temsilen gökyüzüne bıraktığımız uçan balonlarla gecemiz sona erdi. ODTÜ Koleji olarak okulumuzun 20’nci yaşını kutladığımız bugün de olduğu gibi, aydınlık kuşaklar yetiştirmenin bilinciyle 50. ve 100. yılımızda da aynı anlayışla öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaya ve “Cumhuriyet”e her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz...