Kayseri Okulları

Bir Günümüz

Öğrencilerimiz "Güne Merhaba" saati ile başlarlar. Bu uygulamada, başlayan gün ile ilgili paylaşımlarda bulunulur, günün planlaması ve sabah sporu yapılır. Güne Merhaba saatini beslenme saati takip eder. Günlük akışımızda belirtilen saatlerde öğle yemeği yenir, ikindi kahvaltısı yapılır.

Ana sınıflarımız ev ve okul ortamını birleştiren sıcacık bir atmosfere sahiptir. Haftalık etkinlik çizelgesinde belirlenen akışa göre sınıf içi etkinlikler planlanır. Okulumuzda öğrencilerin gelişimini, ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran, yaratıcılıklarını destekleyen bir program uygulanır. Bu program Türkçe-Dil, Oyun Ve Hareket, Okuma-Yazmaya Hazırlık, Fen-Doğa, Sanat,Yaratıcı Drama, Satranç, Matematik ve Köşe Etkinlikleri gibi çeşitli etkinlikleri kapsar.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr