2021 - 2022 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI, 5.,6., 7. VE 8. SINIF İÇİN ADAY ÖĞRENCİLERİN KABULÜ

2021- 2022 Eğitim - Öğretim yılında yılında ortaokulumuzun 5., 6., 7. ve 8. sınıflarına kontenjan dahilinde öğrenci alımı yapılacaktır.

Başvurular;

• Başvurunuzu www.odtugvo.k12.tr web sitesinden online başvuru sistemi (kayıt butonu)  üzerinden yapmanız gerekmektedir.
  • Online başvurunuz sonrasında planlanacak olan sınav ve kayıt süreci ile ilgili bilgilendirme için iletişime geçilecektir.
  • Başvuru formunu dolduran aday velilerimize, sınav günü ve saati, e-posta veya telefon mesajı ile iletilecektir.

Uygulanacak olan Öğrenci Alım Sınavı sonucuna göre başarılı olan öğrenciler kontenjan doğrultusunda kabul edilirler.

Öğrenci Alım Sınavı iki ayrı oturumda gerçekleştirilecektir. İlk oturum 4.,5.,6. ve 7. sınıf 1. Dönem Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler ders kazanımlarını, ikinci oturum İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde çoktan seçmeli sorulardan oluşur.

Öğrencilerin her iki oturumdaki sınavlara katılımları zorunludur.

Saygılarımızla,

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR OKULLARI