2021- 2022 Eğitim - Öğretim yılında yılında ilkokulumuzun 1.sınıflarına kontenjan dahilinde öğrenci alımı yapılacaktır.

Başvurular;

• Başvurunuzu www.odtugvo.k12.tr web sitesinden online başvuru sistemi (kayıt butonu)  üzerinden yapmanız gerekmektedir.
  • Aday öğrenciler ile birlikte gerçekleştirilecek 1. Sınıflar için “Aday Öğrenci Tanıma” Etkinliği sonucunda kontenjan dahilinde kayıt hakkı verilecektir.
  • Online başvurunuz sonrasında gerçekleştirilecek olan etkinlik ve kayıt süreci ile ilgili bilgilendirme için iletişime geçilecektir.
  • Başvuru formunu dolduran aday velilerimize, değerlendirme günü ve saati, e-posta veya telefon mesajı ile iletilecektir.

Saygılarımızla,

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR İLKOKULU