ANA SINIFI ÖĞRENCİ ALIM DUYURUSU

2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılında yılında okulumuza aşağıda belirtilen tarihler arasındaki ay aralığında doğan aday öğrenciler için başvuru kabul edilecektir.

• 5 Yaş Ana Sınıflarımıza 01 Ocak 2016 - 31 Aralık 2016 (Ekim-Kasım-Aralık 2015 doğumlu öğrenci velileri veli dilekçesi ile ana sınıfı 5 yaş grubu için başvurabilirler.)

Başvurular;

• Başvurunuzu www.odtugvo.k12.tr web sitesinden online başvuru sistemi (kayıt butonu)  üzerinden yapmanız gerekmektedir.
  • Aday öğrenciler ile birlikte gerçekleştirilecek “Aday Öğrenci Tanıma” Etkinliği sonucunda kayıt hakkı verilecektir.
  • Online başvrunuz sonrasında gerçekleştirilecek olan etkinlik ve kayıt süreci ile ilgili bilgilendirme için iletişime geçilecektir.

Saygılarımızla,

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR İLKOKULU