Öğrenci Alımı

2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı, 5., 6., 7. Ve 8. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü

Uygulanacak olan Öğrenci Alım Sınavı sonucuna göre başarılı olan öğrenciler kontenjan doğrultusunda kabul edilirler.

Öğrenci Alım Sınavı iki ayrı oturumda gerçekleştirilecektir. İlk oturum 4., 5., 6. ve 7. sınıf 1. Dönem Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler ders kazanımlarını, ikinci oturum İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde çoktan seçmeli sorulardan oluşur.

Öğrencilerin her iki oturumdaki sınavlara katılımları zorunludur.

Sınav sonuçları velilere mail gönderilir. Belirtilen tarih aralığında kaydı yapılmayan aday öğrencinin yerine gerekirse yedek listedeki öğrencinin başvurusu kabul edilir.

Sınav başvuruları ODTÜ GVO (odtugvo.k12.tr) online başvuru sistemi üzerinden yapılacaktır.