Öğrenci Alımı

2022 - 2023 Eğitim - Öğretim Yılı, 5., 6., 7. Ve 8. Sınıf İçin Aday Öğrencilerin Kabulü

Uygulanacak olan Öğrenci Alım Sınavı sonucuna göre başarılı olan öğrenciler kontenjan doğrultusunda kabul edilirler.

Öğrenci Alım Sınavı iki ayrı oturumda gerçekleştirilecektir. İlk oturum 4., 5., 6. ve 7. sınıf 1. Dönem Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler ders kazanımlarını, ikinci oturum İngilizce ders kazanımlarını kapsayacak şekilde çoktan seçmeli sorulardan oluşur.

Öğrencilerin her iki oturumdaki sınavlara katılımları zorunludur.

Sınav sonuçları okulumuzun web sayfasında duyurulur. Belirtilen tarih aralığında kaydı yapılmayan aday öğrencinin yerine gerekirse yedek listedeki öğrencinin başvurusu kabul edilir.

Sınav başvuruları  www.odtugvo.k12.tr’deki online başvuru sistemi üzerinden yapılacaktır.

ODTÜ GVO İZMİR OKULLARI: Güzelbahçe Yelki Mevki 2482. Sokak No:2 Güzelbahçe/İZMİR

0 850 532 1989 / info@odtugvo.k12.tr