2. Yabancı Dil

İkinci Yabancı Dil

Okulumuzda her yıl bir hafta boyunca “2. Yabancı Dil Haftası”nı çeşitli etkinliklerle kutlamaktayız. Öğrencilerimiz hafta boyunca Almanca, İspanyolca ve Fransızca şarkılar dinleyip, Avrupa yemekleriyle tanıştıkları kermeste farklı lezzetlerle buluşurlar. 2. Yabancı Dillerinde filmler izledikten sonra haftanın son günü, bu dillerin konuşulduğu ülkelerle ilgili bilgiler aldıkları, dans gösterileri izledikleri ve koromuzdan şarkılar dinledikleri bir etkinlikle farklı kültürleri görme şansı yakalarlar. Ayrıca bu hafta boyunca ünlü sanatçıların eserlerinden esinlenerek gerçekleştirdikleri bir sanat sergisi de koridorlarımızı süslemektedir.

Every year, for one week, we are celebrating the week of second foreign languages with several activities in our school. During the week, our students are listening to french, german and spanish music, they are enjoying a fair with european food and they are watching movies on their chosen second language. The last day of the week, they are watching, a presentation about countries that speak french, german and spanish; enjoying a dance show and our school choir singing songs in german, spanish and french for them to get an idea of different cultures.Also during the week, an art exhibition is taking its place including art works made by our students inspired by famous artists’ work.