İstasyon Çalışmaları ve Kulüpler

1. Öğrencilerimizin, ders başarısı ve not kaygısı duymadan, sadece ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda faaliyet alanlarını belirlemelerine fırsat tanımak amacıyla okulumuzda sosyal, kültürel ve sportif etkinlik programları yıllardır uygulanmaktadır.

1. Sınıflar - İstasyon Çalışmaları

Etkinliklerimiz öğrencilerimizin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirerek estetik duygularını, becerilerini kullanarak sorgulayan, düşünen ve kendine güvenen bireyler olmalarını sağlayacak şekilde planlanmıştır.

sınıflarımızda Renkli Notalar Atölyesi, Dans, Origami ve Kodlamaya İlk Adım olmak üzere dört kulüp etkinliğimiz vardır. Her etkinliğin süresi 9 haftadır. Yıl sonuna kadar öğrencilerimiz tüm kulüp etkinliklerinden faydalanmaktadır. Her kulüp değişiminde öğretmenlerimizin öğrencilerimiz hakkındaki objektif gözlemlerini, derse karşı ilgilerini, tutumlarını içeren ve öğrencilerimizin derse yönelik kendilerini değerlendirme kriterlerini içeren bilgi formları velilerimize iletilmektedir

Bu değerlendirmelerle öğrencilerimizin sonraki eğitim dönemlerinde  sosyal etkinliklere katılırken daha farkında olarak seçim yapmalarını ve velilerimizin öğrencilerimizi ilgi alanları doğrultusunda daha somut verilerle yönlendirmelerini hedeflemekteyiz.

2. Sınıflar - İstasyon Çalışmaları

2. sınıflarımızda Beden Perküsyon ve Ritim Atölyesi, Dans, Çocuklarla Felsefe, Oyun Tasarlıyorum olmak üzere dört kulüp etkinliğimiz vardır. Her etkinliğin süresi 9 haftadır. Yıl sonuna kadar öğrencilerimiz tüm kulüp etkinliklerinden faydalanmaktadır.

Her kulüp değişiminde öğretmenlerimizin öğrencilerimiz hakkındaki objektif gözlemlerini, derse karşı ilgilerini, tutumlarını içeren ve öğrencilerimizin derse yönelik kendilerini değerlendirme kriterlerini içeren bilgi formları velilerimize iletilmektedir.

3. Sınıflar - İstasyon Çalışmaları

3. sınıflarımızda Kendin Yap Kendin Çal Atölyesi, Dans, Çocuklarla Felsefe, Oyunumu Tasarlıyorum olmak üzere dört kulüp etkinliğimiz vardır. Her etkinliğin süresi 9 haftadır. Yıl sonuna kadar öğrencilerimiz tüm kulüp etkinliklerinden faydalanmaktadır.

4. Sınıflar - Kulüp Çalışmaları

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanında sosyal, bedensel ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacı ile 'kulüp etkinlikleri'miz eğitim uygulamalarımızın önemli bir parçasıdır. Öğrencilerimiz, kendi tercihleri doğrultusunda kulüp seçimlerini yapmaktadırlar.