Öğrenci Alımı

ANA SINIFI ÖĞRENCİ ALIM DUYURUSU

• 2022 - 2023 Eğitim - Öğretim yılında yılında okulumuza aşağıda belirtilen tarihler arasındaki ay aralığında doğan aday öğrenciler için başvuru kabul edilecektir.
  • 5 Yaş Ana Sınıflarımıza (01 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017  (Ekim-Kasım-Aralık 2016 doğumlu öğrenci velileri diledikleri takdirde ana sınıfına başvurabilirler.)

Aday öğrenciler, başvuru yapılan sınıf düzeyinde değerlendirilmektedir.

Başvurular;

• Başvurunuzu www.odtugvo.k12.tr web sitesinden online başvuru sistemi (kayıt butonu)  üzerinden yapmanız gerekmektedir.
  • Aday öğrenciler ile birlikte gerçekleştirilecek “Aday Öğrenci Tanıma” Etkinliği sonucunda kayıt hakkı verilecektir.
  • Online başvrunuz sonrasında gerçekleştirilecek olan etkinlik ve kayıt süreci ile ilgili bilgilendirme için iletişime geçilecektir.

Saygılarımızla,

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR İLKOKULU

ODTÜ GVO İZMİR OKULLARI: Güzelbahçe Yelki Mevki 2482. Sokak No:2 Güzelbahçe/İZMİR

0 850 532 1989 / info@odtugvo.k12.tr