DENİZLİ’DE İLK GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ OKULUMUZ EV SAHİPLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİ

6-7 Mart 2020 tarihinde okulumuz tarafından düzenlenen “HighSchool4Society”Girişimcilik Zirvesi büyük bir katılımla gerçekleşti. Denizli’de halka açık olarak ilk defa düzenlediğimiz Girişimcilik Zirvesi’ne Ankara, Denizli, Mersin, Niğde Okulları Girişimcilik Kulübü öğrencilerimiz sunumlarıyla katıldı. TOBB Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı Ozan ACAR, Genç Başarı Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, İninal ve Kredico Kurucu Ortağı Çelik ÖREN,  “Reeder”ın Kurucusu ve 2018/2019 Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması birincisi Sezen SUNGUR SARAL gibi önemli yirmi konuşmacının yer aldığı zirve, zengin içeriğiyle katılımcıların ufkunu genişletti.

6 Mart Cuma günü, ODTÜ Geliştirme Vakfı Ankara, Denizli, Mersin, Niğde Okullarının Girişimcilik Kulübü öğrencileri, okulumuzda, eğitmenleri eşliğinde karma gruplar halinde, tanışma ve kaynaşma etkinliklerinde yer aldılar. Jüriye sunacakları start-up sunumlarını hazırlayarak, yoğun bir çalışma temposu içinde günlerini tamamladılar.

7 Mart Cumartesi günü Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde beş yüze yakın lise ve üniversite öğrencisi, iş insanı ve eğitimcinin katılımıyla gerçekleşen Girişimcilik Zirvesi’nde; “Gelecek Gençlerde”, “Problemlere Çözüm Üreten Nesil’’, “Erken Yaş Döneminde Girişimciliğin Önemi", “Sosyal Girişimcilik ve Girişimcilikte Kültürlerarası Farklılıklar” gibi konuları içeren bireysel sunumlar gerçekleştirildi. Panelin ardından ODTÜ GVO Girişimcilik Kulübü öğrencilerinin hazırladıkları start-up sunumları, değerli konuşmacılardan oluşan jüri tarafından değerlendirildi ve derece alan gruplara ödülleri takdim edildi.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr