ODTÜ GV Denizli Ortaokulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sonunda 16. mezunlarını vermiştir

20 Haziran Perşembe günü okulumuz kapalı spor salonunda 8. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni gerçekleştirilmiştir. ODTÜ ruhuyla yetişen gençlerimiz Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, çağdaş, sorgulayan bireyler olarak lise hayatına adım atmışlardır. Çağın gerektirdiği özelliklerle donatılmış, hayatın gerektirdiği birçok beceriyi elde etmiş bulunan gençlerimiz, yaşamları boyunca “ODTÜ”LÜ olmanın ayrıcalığını taşıyacaklardır.

Duygusal anların yaşandığı törenimize velilerimiz büyük ilgi göstermiş ve çocuklarının başarılarıyla gururlanmışlardır.

ODTÜ ailesi olarak öğrencilerimizin yaşamları boyunca başarıyı kovalayacaklarına sonsuz inanıyor, geleceğe umutla bakıyoruz.