21.YILIMIZDA LİSEMİZDEN İKİNCİ DÖNEM MEZUNLARIMIZI UĞURLADIK

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okullarının 21.yılında 19 Haziran Çarşamba akşamı, okulumuz spor salonunda gerçekleştirdiğimiz görkemli bir diploma töreniyle 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı mezun öğrencilerini uğurladık. Yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı mezuniyet töreni, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı. Öğrencilerimizin meşale yakmalarının sonrasında yöneticilerimiz öğrencilere seslendi. Yabancı dil eğitimine önem veren okulumuzun MUN Klübü başkanı mezun öğrencisi, İngilizce konuşmasını yaptı. Dereceye giren öğrencilerimizin açıklanmasıyla okul birincisi öğrencimiz, kütüğe şilt çakıp konuşmasını yaptı. Öğrencilerimiz, kendilerine diplomaları takdim edildikten sonra flama devir ve ant içme seramonisi gerçekleşti. Mezuniyetin simgesi olan kep atma ile törenimiz sona erdi.

Aydınlık yarınlarımız, cumhuriyetin yılmaz bekçileri, ikinci dönem mezun öğrencilerimizi,  ODTÜ Geliştirme Vakfı Okullarını yaşamları  boyunca en iyi şekilde temsil edeceklerine inanarak uğurladık.