ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI’NDA SENE SONU MÜZİK GECESİ İLE KUTLANDI

Okulumuzun misyonu ve vizyonu gereği başarı anlayışımızda öğrencilerin çok yönlü gelişimi hedeflenmektedir. Bu bağlamda öğrencilerimizin sosyal, sanatsal, sportif ve akademik gelişimleri paralel olarak ilerlemesi için okul bünyesinde bir çok alanda çalışmalarımız gayretle yürütülmektedir. Bu çalışmaların sonucunda 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı biterken her yaştan öğrencimizin ilgi, beceri ve merakları ile geliştirdikleri sanatsal özelliklerini sergileme şansı bulacakları bir gece düzenlenmiştir. ODTÜ Geliştirme Vakfı  Özel Denizli Okullarında düzenlenen  müzik gecesinde, lise ve ortaokul orkestra grupları, dans grubu, okul korosu ve ritim grubu yer almıştır. Müzik ve dans ile şölene dönüşen gecede bizi yalnız bırakmayan velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.