ODTÜ OKUL LİDERLERİ GELİŞİM AKADEMİSİNİN ÜÇÜNCÜ MODÜLÜ DE TAMAMLANDI

Uluslararası tanınırlığı kanıtlanmış, fark yaratan bir okul olma yolunda projelere ve eğitimlere önem veren ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları; Türkiye’de ve Denizli’de Aykons Eğitim Ve Danışmanlık işbirliği ile ilkini Nisan ayında gerçekleştirdiği eğitimin üçüncü modülünü  18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirdi.

Okul yöneticilerini 21.yüzyıl liderlik becerileri ile donatarak eğitim öğretim ortamına katkı sağlamak üzere, Okul Liderleri Gelişim Akademisi’nin üçüncü oturumunda değişime liderlik konusu üzerinde duruldu.  Ankara’dan gelen eğitimciler, ODTÜ GV Okulları Kurucu Temsilcisi Deniz Keskin, okul yöneticileri ve zümre başkanlarının katılımıyla  gerçekleşen bu keyifli eğitimde stratejik planlamalar, bireysel ve grup çalışmaları yapıldı. Bu eğitimlerin fark yaratacak çalışmalara ve okulumuzun geleceğine yön verecek planlamalara ilham olması dolayısıyla  gurur duyuyoruz.