ODTÜ OKUL LİDERLERİ GELİŞİM AKADEMİSİNE BAŞLADI

Uluslararası tanınırlığı kanıtlanmış, fark yaratan bir okul olma yolunda projelere önem veren ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları; Türkiye’de ve Denizli’de “Aykons Eğitim ve Danışmanlık” iş birliği ile bir ilki gerçekleştirdi. Okul yöneticilerini 21.yüzyıl liderlik becerileri ile donatarak eğitim öğretim ortamına katkı sağlamak amacıyla, “Okul Liderleri Gelişim Akademisi”nin ilk oturumu bu haftasonu Ankara’dan gelen eğitimciler, ODTÜ GV Okulları Kurucu Temsilcisi Deniz KESKİN, okul yöneticileri ve zümre başkanlarının katılımıyla başladı. Oturumun ilk ayağında liderlik konusunda farkındalık yaratılıken ardından stratejik planlamalar, bireysel ve grup çalışmaları ile devam etti. Diğer oturumu haziran ayında yapılacak olan programın fark yaratacak çalışmalarla sonuçlanacak olmasının gururunu taşıyoruz.