ODTÜ GV Denizli Ortaokulumuz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sonunda 21. mezunlarını vermiştir.

13 Haziran Çarşamba günü, 8. sınıf öğrencilerimizin ortaokul bitirme töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmiştir. ODTÜ Okulları kültürüyle yetişen gençlerimiz; aldıkları eğitimin bir sonucu olarak eleştirel düşünme, problem çözme ve liderlik gibi birçok önemli beceriyi kazanmış; Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, çağdaş, sorgulayan bireyler olarak lise hayatına adım atmıştır.

Heyecan, mutluluk ve hüznün bir arada yaşandığı törenimize velilerimiz büyük ilgi göstermiş, çocuklarımızın başarılarıyla gururlanmışlardır.

ODTÜ ailesi olarak öğrencilerimizin yaşamları boyunca başarıyı yakalayacaklarına, toplumumuza değer katacak bireyler olup daha güzel bir dünya için çalışacaklarına inancımız tamdır.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr