ETwinning Okulu Etiketi, eTtwinning'in okul politikalarına, okuldaki etkinliklere ve mesleki gelişim çalışmalarına entegre edilmesini teşvik eden ve bu konuda başarılı okulların görünürlüğünü arttırmayı amaçlayan bir uygulamadır.
ODTÜ GV Özel Denizli İlkokulu olarak, Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve teknolojilerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrencilerin yabancı dili kullanma becerilerinin artması amacıyla eTwinning çalışmalarımızla yürüttüğümüz projelerimiz kapsamında 2023-2024 eTwinning Okulu Etiketi almaya hak kazandık. Uluslararası iş birliğini ve kültürel çeşitliliği yabancı dil ile destekleyen çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi ve rehberlik eden öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr