ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları olarak 16 Ocak 2024 Salı günü Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı Baş Antrenörü Erol KAYHAN ve takımımızın çok kıymetli oyuncularını okulumuzda ağırladık. Sporcularımız, deneyimlerini aktarırken öğrencilerimiz de paralimpik sporlara ve tekerlekli basketbola dair bilgiler edindiler.

Videoların izlendiği, öğrenci ve öğretmenlerin sorularının yanıtlandığı söyleşideki başarı öyküleri, öğrencilerimiz için motivasyon kaynağı olurken yapılan gösteri maçı da keyifli anların yaşanmasını sağladı. Bu güzel söyleşi için Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımına çok teşekkür eder, başarılar dileriz.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr