ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ OKULLARI 25. YIL KOROLAR ŞENLİĞİNE 2 GÜN EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünden de yola çıkarak; okulumuzda her yaşta sanatın her dalına büyük önem veriyoruz.

Bu amaçla düzenlediğimiz ODTÜ GVO Özel Denizli Okulları 25.yıl Korolar Şenliği’miz çok değerli katılımcılarla büyük beğeni topladı. Şenliğin ilk gününde anaokullarımızı ağırladık.

ODTÜ GVO Özel Denizli Okulları 25.Yıl Korolar Şenliği’nin ilk gününü ODTÜ GVO Özel Denizli Minikler Korosu, Özel Yamaç Anaokulu Çocuk Korosu, Rukiye Urhan Anaokulu Mutluluğun Sesi Korosu, Özel Çocuk İşi Anaokulu Korosu, Fahri Akçakoca Anaokulu Fa ‘nın Sesleri Korosu, Hasan Veli Üğür Anaokulu Gülücükler ve Kelebekler Korolarının katılımıyla tamamladık. Çocukların cıvıl cıvıl sesleriyle şenlenen okulumuzda minik korolarımızı, kıymetli şeflerini ve ailelerini ağırlamaktan onur duyduk.

Şenliğimizin İkinci gününde Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Korosu ve Pamukkale Üniversitesi Çok Sesli Korosu damgasını vurdu. Koro şeflerimiz Sayın PAÜ Dr. Öğretim Üyesi Aykut Önder Sarıçiftçi ve Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni Sevgi Utma ile katılan tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca 2. Gün ilkokul ve ortaokul korolarını ağırladık. Sırasıyla ODTÜ GVO Özel Denizli Ortaokul Korosuyla, Osman Özgür İlkokulu Geleceğin Müzisyenleri, Gökkuşağı ve Özgür Çocuklar Korolarıyla; Atatürk İlköğretim Okulu Atatürk Çocukları Korosuyla, Merkez Efendi Hayırseverler Ortaokulu A Capella Korosuyla, Ekrem Başer Ortaokulu Armoni Korosu ile katılım göstermişlerdir. ODTÜ Koleji 25. Yıl Korolar Şenliğimize renk katan tüm korolarımıza, değerleri şeflerine ve konuklarımıza çok teşekkür ederiz.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr