Okul Aile Birliği

İletişim, görüş ve önerileriniz için  : liseoab@odtugvo.k12.tr

Okul Aile Birliği, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ve okul arasında iletişimi ve iş birliğini sağlamak üzere kurulur.

Görevleri:

• Öğrencileri, Türk Millî Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri ile Atatürk İnkılâp ve İlkeleri doğrultusunda yetiştirmek üzere okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve ailelerle iş birliği yapmak.
  • Kurs, seminer, müzik, tiyatro, spor, sanat, gezi, kermes ve benzeri etkinlikler de okul yönetimi ile iş birliği yapmak.
  • Öğrencilere sağlık ve temizlik alışkanlıkları kazandırmada alınacak ortak tedbirler için katkı sağlamak.
  • Ailede, okulda ve çevrede, öğrencilerle diğer çocukların iyi alışkanlıklar kazanmalarını, iyi birer vatandaş olmalarını sağlayıcı tedbirler alınmasında okul yönetimine yardımcı olmak.
  • Okul yönetimi ile iş birliği yaparak belirlenen kardeş okullara katkıda bulunmak.

iletişim, görüş ve önerileriniz için  : liseoab@odtugvo.k12.tr

2019- 2020 Eğitim - Öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

Demet KAPLAN      Yönetim Kurulu Başkanı
Bengü REZAKİ   Yönetim Kurulu Bşk. Yrd.
Reyhan ÖZGÖBEK   Muhasip Üye
Ebru TEKİNEL   Sekreter Üye