Vakanüvis Gazetesi

Atatürkçü Düşünce ve Tarih Kulübü tarafından her yıl bir kez olmak üzere yayınlanan tarih gazetesidir. Gazete’de öğrencilerimiz tarih alanı ağırlıklı olmak üzere hemen her konuda yazılar yazmakta, okulumuza davet ettikleri,  alanında uzman tarihçiler, gazeteciler ve devlet adamlarıyla söyleşiler yapmakta ve bu söyleşileri gazetede yayınlamaktadırlar. 9. Cumhurbaşkanımız Sn. Süleyman DEMİREL, 10. Cumhurbaşkanımız Sn. Ahmet Necdet SEZER söyleşi yapılan şahsiyetlerden bazılarıdır. Bu gazete aracılığıyla öğrencilerimiz basın-yayın konusunda tecrübe kazanmakta, farklı alanlarda fikirlerini özgürce ifade etmektedirler.