2. Yabancı Dil

Ortaokuldan İspanyolca, Almanca, Fransızca A1 programını tamamlayarak gelen öğrencilerimiz, lisede bir üst seviye olan A2 programına devam ederler. İkinci Yabancı Dil derslerinde okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerine yönelik öğrenci merkezli öğrenimi hedefleyen, farklılaştırma temelli uygulamalarla öğrenciler desteklenmektedir. İkinci Yabancı Dil eğitim programında öğrencilerimiz farklı uluslararası projelere dahil edilmekte ve uluslararası geçerliliği ispatlanmış dil sınavları için hazırlanmaktadırlar. Yapılan tüm çalışmalar Ortak Avrupa Dil Birliği Çerçevesi içeriğine uygun olarak hazırlanmaktadır.

Öğrencilerimizden;

• Kazandığı dil becerisini her alanda iletişim kurmak için kullanabilmeleri,
  • Küresel vatandaşlığın gereği olan çok dilliliğin önemini kavrayan ve kazandırdığı kültürel zenginliğin farkında bireyler olmaları beklenmektedir.