Game Design Kulübü

Game Design kulübünde, öğrencilerin problem tasarlama, çözüme ulaştırma stratejileri tasarlama, oyunların algoritmalarını analiz etme, var olan oyunları çözümleme ve kendi tasarımlarını geliştirecekleri etkinliklere yer verilmektedir. Farklı disiplinlerden edindikleri bilgileri bir araya getirici bir platform oluşturarak bu bilgileri tasarladıkları oyun vasıtasıyla öncelikle okuldaki akranlarına, ileri seviyelerde ise başka öğrencilere ulaştırma fırsatını ve kişisel gelişim imkânını bulacaklardır.

Kulübün amacı:

• Öğrencilerin var olan oyunların dinamiğinden yola çıkarak kendi oyunlarını tasarlaması
  • Problem bulmak, probleme uygun çözüme ulaştırma stratejileri geliştirmek
  • Orijinal Tasarım geliştirmek
  • Farklı disiplinlerdeki bilgileri bir araya getirici öğrenmeyi eğlenceli hale getirecek bir platform oluşturmak
  • Kutu oyunları, Role Play oyunları, Android ve PC video oyunları hakkında bilgisi ve geliştirme tecrübesi olan, sanatsal tasarıma ilgi duyan, analitik becerilerine güvenen bütün öğrencilerimiz için uygun bir çalışma alanıdır.