Spor Salonları

Okulumuzda, tüm öğrencilerimize dostluk ve sevgi ile birlikte, spor yapma alışkanlığı kazandırmak temel amaçlarımızdan biridir. Beden Eğitimi dersleri ve spor faaliyetleri ile öğrencilerimizin, bu alanla ilgili temel bilgi, beceri, tutum ve alışkanlıkları edinebilmeleri, sporun sağlığa olan yararını kavrayabilmeleri, sorumluluk alma, kendine güven duyma ve liderlik yeteneklerini kazanabilmeleri hedeflenmiştir.

Beden Eğitimi dersleri, takım çalışmaları, kurslar ve benzeri etkinliklerimiz Spor Salonlarımızda yapılmaktadır. Büyük Spor Salonumuz boyutları, donanımları ve ekipmanları açısından ulusal ve uluslararası resmi basketbol, voleybol vb. spor karşılaşmalarında ev sahipliği yapabilecek niteliktedir.

Okulumuzda,

• 4 kapalı spor salonu

• Çadır spor salonu

• Ana sınıfı spor salonu

• Halı saha

• Tenis kortları ve

• Basketbol alanları bulunmaktadır.