Kültür Merkezi

Okullarımızda, kültür - sanat etkinlikleri ve öğrencilerimizin sosyal yönden gelişimleri, eğitim ve öğretim sürecinin ayrılmaz bir parçası olarak kabul edilmektedir.

Bu etkinlikler, öğrencilerimizin zamanını planlayarak, bilgi beceri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirmelerine ve derslerine daha etkin katılımlarına destek olmaktadır.

Bu amaçla planlanan ve 1999 - 2000 eğitim öğretim yılının başında hizmete giren "Kültür Merkezi"miz ulusal ve uluslararası tüm etkinliklerimizin yürütüldüğü bir merkez olup burada, konser-konferans salonu ve sergi alanının dışında, Müzik, Görsel Sanatlar, Teknoloji-Tasarım, Drama ve Dans alanlarında eğitim ve etkinliklerin yürütüldüğü derslikler ve atölyeler bulunmaktadır.