Fen Laboratuvarları

Fen Laboratuvarlarımız, yüksek teknolojinin talep ettiği tüm laboratuvar malzemeleri, mikroskop, doküman kamera, bilgisayar ve akıllı tahtalar ile donatılmıştır. Laboratuvarlarımızda uygulanan deneylerde amaç, bilimi tanıtmak ve sevdirmek, günlük yaşantımızda çevremizde gördüğümüz olayları sorgulayan, nedenlerini araştıran bireyler yetiştirmek, bunu yaparken de bilimin eğlenceli yönünü öğrencilerin keşfetmesine yardımcı olmaktır.

Tüm Fen Bilimleri derslerimiz, derslik olarak düzenlenmiş laboratuvarlarda gerçekleştirilmekte olup bu ortamlarda yapılan deneyler, konuların daha iyi kavranmasını sağladığı gibi, aynı zamanda bilimsel yöntem kullanılarak öğrencilerin verilen talimatları uygulama, hipotez kurma, bunu test etme, veri toplama ve sonuca varma gibi becerilerinin gelişmesi için ortam sağlamaktadır.