Servis Hizmetleri

ODTÜ Geliştirme Vakfı Ankara Okullarında öğrenci servis hizmetleri, yapılan yıllık sözleşmeler çerçevesinde,  sıkı bir gözetim ve işbirliği içinde yürütülmektedir. Servis hizmetleri, okulumuzun açılışından bu yana "A & C TUR" firması tarafından sağlanmaktadır.

Ortaokul ve Lise öğrencilerinden farklı olarak, Anasınıfları ve İlkokul öğrencileri okul çıkışında servislere sınıf öğretmenleri gözetiminde ve denetiminde bindirilir. Sabahları ise bu öğrencileri, nöbetçi öğretmenler karşılar ve onları sınıflarına yönlendirir. Anasınıfları ve İlkokul servislerinde sürücü dışında, öğrencilere yardımcı olan bir görevli bulunmaktadır.

Ücretleri semtlere göre 5 ayrı basamakta belirlenmekte; ücret ödemeleri veliler tarafından servis şirketine yapılmaktadır.

Ulaşım firması, kayıt günü doldurulan Servis Formu doğrultusunda hazırlık yaparak, okul başlamadan önce öğrencinin hangi serviste olduğunu, sabah alınış ve akşam bırakılış saatini veliye bildirir. Servis Hizmeti verilebilmesi için aynı semtte oturan en az 5 öğrenci velimizin başvuru yapmış olma zorunluluğu vardır.

Güzergah, saat ve araç koltuk sayılarının oluşturulabilmesi için her eğitim - öğretim yılında en geç 31 Ağustos tarihine kadar servis kayıtlarının yapılması büyük önem taşımaktadır.

31 Ağustos tarihine kadar yapılmayan kayıtlar, servis listelerine dahil edilmeyecek ve ilk iki hafta servis hizmeti verilmeyecektir.

Okulun açıldığı ilk gün, sabah öğrenciler velileri tarafından getirilir.

İletişim Bilgileri

A & C Tur www.acturizm.com.tr