İSTASYON ÇALIŞMALARI

Etkinliklerimiz öğrencilerimizin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirerek estetik duygularını, becerilerini kullanarak sorgulayan, düşünen ve kendine güvenen bireyler olmalarını sağlayacak şekilde planlanmıştır.

Ana sınıflarımızda Geleneksel Çocuk Oyunları, Satranç, Yoga, Seramik ve Dans  olmak üzere 5 kulüp etkinliğimiz vardır. Her etkinliğin süresi  7-8 haftadır. Yıl sonuna kadar öğrencilerimiz tüm kulüp etkinliklerinden faydalanmaktadırlar.

Her kulüp değişiminde öğretmenlerimizin öğrencilerimiz hakkındaki objektif gözlemlerini, derse karşı ilgilerini, tutumlarını içeren ve öğrencilerimizin derse yönelik kendilerini değerlendirme kriterlerini içeren bilgi formları velilerimize iletilmektedir

Bu değerlendirmelerle öğrencilerimizin sonraki eğitim dönemlerinde  sosyal etkinliklere katılırken daha farkında olarak seçim yapmalarını ve velilerimizin öğrencilerimizi ilgi alanları doğrultusunda daha somut verilerle yönlendirmelerini hedeflemekteyiz.