Mersin > İlkokul - Ortaokul > İlköğretim Güncesi

mersinlogo

23.10.2014 Perşembe

Günün Sözü

"Başarı, her gün toplanan küçük çabaların tekrarıdır."

• Bugün öğrencilerimiz, İlkokul / Ortaokul Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi için oy kullanacaktır.
  • Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni'nin genel provası gerçekleştirilecektir.
  • Bugün paylaşım saatinin konusu "Duygu Günü ve Kültür Sanat". İlkokul öğrencileri ile duygu paylaşımı, ortaokul öğrencileri ile kültür - sanat konulu paylaşım ve tartışmalar gerçekleştirilecektir.
  • Kütüphane Saati etkinliğimizde bugün 4. ders saatinde 3C sınıfı öğrencilerine okuma kitapları tanıtılacaktır. "Noktalama işaretlerinin kullanımı" konusu kapsamında "Toparlacık Nokta ve Arkadaşları" kitabı okunacaktır.
  • Bugün 7 ve 8. ders saatlerinde 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizle aşağıdaki kulüp etkinlikleri gerçekleştirilecektir.
  • Orff Kulübü
  • Badminton Kulübü
  • Dans Step Kulübü
  • English Drama Club
  • Yaratıcı Eller Kulübü
  • Zeka OyunlarıKulübü
  • Basketbol Altyapı Kulübü
  • Karikatür Kulübü
  • Bugün saat 16.30'da "Kazanım Destek Programı" kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize Fen Bilimleri / Sosyal Bilgiler dersi etüt çalışmaları uygulanacaktır.
  • Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Küçük Erkek Hentbol Altyapı takımı çalışmaları yapılacaktır.
  • Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Küçük Erkek Basketbol takımı çalışmaları yapılacaktır.
  • Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Minik Kız Voleybol Altyapı takımı çalışmaları yapılacaktır.

Anasınıfı Kahvaltı

Kaşar Peyniri