Mersin > İlkokul - Ortaokul > İlköğretim Güncesi

İlköğretim Güncesi

mersinlogo

19.12.2014 Cuma    Günün Sözü

"Eğitimin kökleri acı fakat meyvesi tatlıdır."

Aristo

• Ortaokul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz ve Görsel Sanatlar öğretmenimizin birlikte gerçekleştirdiği  "Saygı ve Hoşgörü" ayı etkinlikleri kapsamında 8. sınıf ve San-Art Kulübü öğrencilerimiz bugün kulüp saatinde Mersin İyilik ve Yardım Vakfı Yaşlılar Huzurevi'ne bir gezi gerçekleştirecektir.
  • Ortaokul futbol turnuvası kapsamında karşılaşan 7B ve 8A sınıflarının final mücadelesini 8A sınıfı kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
  •  7. sınıf öğrencilerimize Analiz Yayınları 2. deneme sınavı uygulanacaktır.
  • Bugün 7 ve 8. ders saatlerinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle aşağıdaki kulüp etkinlikleri gerçekleştirilecektir.
    • Yaratıcı Kalemler Kulübü
    • Destination - Imagination Club
    • JMUN Kulübü
    • Modern Danslar Kulübü
    • San - Art Kulübü
    • Orkestra Kulübü
    • Badminton Kulübü
    • Lego Robot Kulübü
    • Masa Tenisi Kulübü
  • Bugün 15.30 - 17.30 saatleri arasında Mersin Olimpiyat Havuzunda Okul Yüzme takımı çalışmaları yapılacaktır.
  • Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Yıldız Erkek Basketbol Altyapı takımı çalışmaları yapılacaktır.
  • Hafta sonu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenmiş olan Spor / Sanat Okulları kapsamında; "Yüzme, Tenis ve Piyano" kurslarımız gerçekleştirilecektir.

Anasınıfı Kahvaltı

Beyaz Peynir