Mersin > İlkokul - Ortaokul > İlköğretim Güncesi

İlköğretim Güncesi

mersinlogo

22.01.2015 PerşembeGünün Sözü

"Eğitimin kökleri acı fakat meyvesi tatlıdır."

Aristo

Bugün paylaşım saatinin konusu "Duygu Günü ve Kültür Sanat". İlkokul öğrencileri ile duygu paylaşımı, ortaokul öğrencileri ile kültür - sanat konulu paylaşım ve tartışmalar gerçekleştirilecektir.

Anasınıfı öğrencilerimiz cimnastik sporunu yakından tanımak ve yerinde yapmak amacıyla bugün 09.15 - 10.30 saatleri arasında Mersin Cimnastik Salonuna giderek, antrenörler eşliğinde cimnastik dersi yapacaklardır.

Bugün 7 ve 8. ders saatlerinde 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizle aşağıdaki kulüp etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

• Orff Kulübü
  • Badminton Kulübü
  • Dans Step Kulübü
  • English Drama Club
  • Yaratıcı Eller Kulübü
  • Zeka OyunlarıKulübü
  • Basketbol Altyapı Kulübü
  • Karikatür Kulübü

Bugün 7.  ders saatinde Sınıf Öğretmenleri (3 - 4) Zümre toplantısı yapılacaktır.

Bugün saat 16.30'da "Kazanım Destek Programı" kapsamında 7. sınıf öğrencilerimize Fen Bilimleri / Sosyal Bilgiler dersi etüt çalışmaları uygulanacaktır.

Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Küçük Erkek Hentbol Altyapı takımı çalışmaları yapılacaktır.

Oyun Kulübü

Ritim Kulübü

Çiz Karala Boya Kulübü

Bale Kulübü

Yaratıcı Drama Kulübü

Mini Kids Club

Satranç Kulübü

Bugün 5.  ders saatinde Sınıf Öğretmenleri (1 - 2) Zümre toplantısı yapılacaktır.

Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Küçük Erkek Hentbol takımı çalışmaları yapılacaktır.

Bugün saat 16.30'da "Kazanım Destek Programı" kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize Sosyal Bilimler / Türkçe dersi etüt çalışmaları uygulanacaktır.

Anasınıfı Kahvaltı

Haşlanmış Yumurta