Mersin > İlkokul - Ortaokul > İlköğretim Güncesi

mersinlogo

01.10.2014 Salı

Günün Sözü

"Başarı, her gün toplanan küçük çabaların tekrarıdır."

Bugün okulumuzu Anasınıfı Koordinatörümüz Sayın Ayşenur ŞAHİN, Sınıf Öğretmenleri Koordinatörümüz Sayın Asunay KAPUCU, Fen Bilimleri Koordinatörümüz Sayın Mehmet BİLGİÇ ve İngilizce Koordinatörümüz Sayın Aslıhan EREMREM ziyaret edecektir.

Bugün paylaşım saatinde Fıkra ve Bilmecelerin paylaşımı yapılacaktır.

Anasınıfı 5 yaş şubesi öğrencileri "Okuma Yazmaya Hazırlık" etkinliğinde 1 - 10 arası rakam kartlarıyla heykel oyunu oynayacaklardır.

5. sınıf öğrencilerimizle Sosyal Bilgiler dersinde; doğal varlık, tarihi mekân, tarihi nesne kavramları; ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan ppt sunum eşliğinde işlenecektir.

6. sınıf öğrencilerine Sosyal Bilgiler dersinde; Türkiye Cumhuriyeti'nin etkin bir vatandaşı olarak neler yapabileceğini öğrenebilmesi adına "Ben Bir Vatandaşım" konusu, 5N1K yöntemiyle anlatılacaktır. İngilizce dersinde ise grup çalışması "Club Notice" hazırlama etkinliği yapıp arkadaşlarına sunacaklardır.

Bugün 15.30 - 17.30 saatleri arasında Küçük Kız Voleybol takımı çalışmaları yapılacaktır.

Bugün 15.30 - 17.30 saatleri arasında Halk Oyunları çalışmaları yapılacaktır.

Bugün 15.30 - 17.30 saatleri arasında Küçük Erkek Basketbol Altyapı takımı çalışmaları yapılacaktır.

Anasınıfı Kahvaltı

Sigara Böreği