Mersin > İlkokul - Ortaokul > İlköğretim Güncesi

mersinlogo

24.10.2014 Cuma

Günün Sözü

"Başarı, her gün toplanan küçük çabaların tekrarıdır."

Kütüphane Saati etkinliğimizde bugün 8. ders saatinde 4A sınıfı öğrencileri kütüphanemizdeki okuma kitaplarından; öykü, roman, şiir ve resimli çocuk kitaplarının özelliklerini inceleyecekler ve okuma kitapları hakkında bir hikaye oluşturacaklardır.

Bugün 7 ve 8. ders saatlerinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle aşağıdaki kulüp etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Yaratıcı Kalemler Kulübü

Destination - Imagination Club

JMUN Kulübü

Modern Danslar Kulübü

San - Art Kulübü

Orkestra Kulübü

Badminton Kulübü

Lego Robot Kulübü

Masa Tenisi Kulübü

Japonca Kulübü

Bugün saat 16.30'da "Kazanım Destek Programı" kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize Sosyal Bilgiler / Türkçe dersi etüt çalışmaları uygulanacaktır.

Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Mersin Olimpiyat Havuzunda Okul Yüzme takımı çalışmaları yapılacaktır.

Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Yıldız Kız Voleybol takımı çalışmaları yapılacaktır.

Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Küçük Erkek Basketbol Altyapı takımı çalışmaları yapılacaktır.

Hafta sonu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenmiş olan Spor / Sanat Okulları kapsamında; "Yüzme, Tenis ve Piyano" kurslarımız gerçekleştirilecektir.

Anasınıfı Kahvaltı

Haşlanmış Yumurta