Mersin > İlkokul - Ortaokul > İlköğretim Güncesi

İlköğretim Güncesi

mersinlogo

29.05.2015 Cuma  "Eğitimin kökleri acı fakat meyvesi tatlıdır."

Aristo

Okulumuzda bulunan Şubelerle İletişim ve Koordinasyon Başkanımız Sayın Mahmut TALAY, Matematik Koordinatörümüz Sayın Serpil ATASOY ve Türkçe Koordinatörümüz Sayın Cahit ÖKMEN çalışmalarına devam edecektir.

Yıldız Erkek Basketbol Takımımız Niğde okulumuzda gerçekleştirilecek olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Spor Şenliği'ne katılacaklardır. Takımımıza başarılar dileriz.

Bugün 4. sınıf öğrencilerimize Sosyal Bilgiler dersi yazılı sınavı uygulanacaktır.

2. sınıf öğrencilerimiz Hayat Bilgisi dersinde "Değişen Evler" konusu kapsamında evlerinden getirdikleri artık materyalleri killi toprakla karıştırarak hayal dünyalarına göre çamurdan evler tasarlayacaklardır.

Bugün 7 ve 8. ders saatlerinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle aşağıdaki kulüp etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

• Yaratıcı Kalemler Kulübü
  • Destination - Imagination Club
  • JMUN Kulübü
  • Modern Danslar Kulübü
  • San - Art Kulübü
  • Orkestra Kulübü
  • Badminton Kulübü
  • Lego Robot Kulübü
  • Masa Tenisi Kulübü

Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Mersin Olimpiyat Havuzunda Okul Yüzme takımı çalışmaları yapılacaktır.

Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Yıldız Erkek Basketbol Altyapı takımı çalışmaları yapılacaktır.

Hafta sonu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenmiş olan Spor / Sanat Okulları kapsamında; "Yüzme, Tenis ve Piyano" kurslarımız gerçekleştirilecektir.

Anasınıfı Kahvaltı

Kaşar Peyniri