Mersin > İlkokul - Ortaokul > İlköğretim Güncesi

mersinlogo

31.10.2014 Cuma

Günün Sözü

"Başarı, her gün toplanan küçük çabaların tekrarıdır."

• Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz ve öğrenci meclis üyeleri 7. ders saatinde ilk toplantılarını gerçekleştireceklerdir.
  • Sınav saati uygulamamızda bugün 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize Türkçe dersi 1. yazılı sınavı uygulanacaktır.
  • 5, 6, 7 ve 8. sınıflardan "Arkadaşlık Değeri" teması kapsamında "Arkadaşınla Yarış" etkinliğine katılan öğrencilerimize, bugün yapılacak törende başarı belgeleri verilecektir.
  • Anasınıfı öğrencilerimiz "Ekim Ayı Özel Gün" etkinliğinde "Kırmızı" partisini gerçekleştireceklerdir.
  • Bugün 15.30 - 17.30 saatleri arasında Mersin Olimpiyat Havuzunda Okul Yüzme takımı çalışmaları yapılacaktır.
  • Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Yıldız Kız Voleybol takımı çalışmaları yapılacaktır.
  • Bugün 16.30 - 17.30 saatleri arasında Küçük Erkek Basketbol Altyapı takımı çalışmaları yapılacaktır.
  • Bugün 7 ve 8. ders saatlerinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle aşağıdaki kulüp etkinlikleri gerçekleştirilecektir.
    • Yaratıcı Kalemler Kulübü
    • Destination - Imagination Club
    • JMUN Kulübü
    • Modern Danslar Kulübü
    • San - Art Kulübü
    • Orkestra Kulübü
    • Badminton Kulübü
    • Lego Robot Kulübü
    • Masa Tenisi Kulübü
    • Japonca Kulübü
  • Hafta sonu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenmiş olan Spor / Sanat Okulları kapsamında; "Yüzme, Tenis ve Piyano" kurslarımız gerçekleştirilecektir.

Anasınıfı Kahvaltı

Haşlanmış Yumurta