Mersin > İlkokul - Ortaokul > İlköğretim Güncesi

Günün Sözü

"Bütün ümidim gençliktedir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

• Bugün paylaşım saatinde Fıkra ve Bilmecelerin paylaşımı yapılacaktır.
  • Anasınıfı A ve B şubesi öğrencileri Türkçe Dil etkinliğinde keseden seçecekleri elmalarda yazılı bilmeceleri cevaplayıp, bilmece ağacına yapıştıracaklardır.
  • Anasınıfı C şubesi öğrencileri Türkçe Dil etkinliğinde el temizliği ile ilgili sohbet edip; "Tırnak İçerisinde Mikrop" isimli parmak oyununu oynayacaklardır.
  • 2. sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde basında yer alan okulların açılışı ile ilgili haberleri sınıf arkadaşlarıyla paylaşarak pano hazırlayacaklardır. Matematik dersinde ise "Doğal Sayılar" konusu ile ilgili genel tekrar çalışması yapacaklardır.
  • 3. sınıf öğrencilerimize "Neler Hatırlıyoruz/ Türkçe" etkinliği uygulanacaktır.
  • 6A sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde olayların çok boyutluluğunu, olay, olgu ve görüş kavramlarını "Elif" adlı öğrencinin yaşadığı olaydan faydalanarak işleyeceklerdir.
  • 8A sınıfı öğrencileri Matematik dersinde "Fraktal" konusuyla ilgili pekiştirme çalışmaları yapacaklardır.

Anasınıfı Kahvaltı

Kaşarlı Salamlı Sandviç