Kayseri > Kayıt Kabul

Kayıt Kabul

Okulumuz Ana Sınıfı, 1., 2. ve 3. sınıflarda PDR Servisinin katılımıyla yapılan görüşme yöntemiyle öğrenci alınır. 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıflara alınacak öğrencilere ise Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgiler dallarında seviye belirleme testi uygulanmaktadır. Bu test sonucunda başarılı olan öğrenciler kontenjan dahilinde okulumuza kabul edilmektedir.

Okulumuza ön kayıt başvurularında,

• 1 adet başvuru formu,
  • 1 adet öğrenci fotoğrafı
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi istenmektedir.

Anasınıfı, 1. 2. 3. ve 4. sınıfa başvuran öğrenciler ile ön kayıt sırasına göre görüşme yapılmakta; görüşme veya 5. 6. 7. ve 8. sınıflarda sınav sonucuna göre kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerden

• 6 adet öğrenci fotoğrafı,
  • 1 adet veli fotoğrafı,
  • Karne fotokopisi ( Anasınıfı ve 1. sınıf hariç),
  • 2 adet öğrenci nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • 1 adet veli nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Okul kayıt formları istenerek kayıt yapılmaktadır.

2013 - 2014 eğitim - Öğretim Yılı Ücretleri

Anasınıfı

6.500,00- TL

1., 2.,  3. ve 4. Sınıf

9.100,00- TL

5., 6., 7. ve 8. Sınıf

10.200,00- TL

• Fiyatlara % 8 KDV dahildir.
  • Okulumuzda okuyan ve kardeş olan öğrencilerden küçüğü / küçükleri için %25 eğitim ücreti indirimi yapılmaktadır.
  • Ödemeler 10 taksitte yapılmakta; peşin ödemelerde %5 indirim uygulanmaktadır.

Bilişim Aktörleri